Over

Flora MGB

Ons bedrijf

Flora MGB, . . beleving en verwondering!

‘Groen’ loopt als een rode draad door ons bedrijf en dat uit zich in opvallende en onderscheidende producten. Wij begrijpen dat naast een mooi gekweekt product een goed ontwerp van een verpakking of etiket van groot belang is. Dit in combinatie met het juiste materiaal en een mooie afwerking maakt uiteindelijk hét verschil!

Alles wat wij produceren is maatwerk. Zo bent u ervan verzekerd echt iets unieks in handen te hebben. Of het nu één enkele opmaak betreft of juist een lijn van meerdere soorten, wij zijn altijd op zoek naar beleving en verwondering. Dit met als doel om bij te dragen aan uw commerciële succes.

Shop Sign Mockup.jpg
B-kopie.png
laser.jpeg
stand.jpg

Ons verhaal

Flora MGB, . . innovatieve oplossingen!

Flora MGB wil ook u graag van dienst zijn met het aanbieden van innovatieve oplossingen voor de productie van bijvoorbeeld uw beeld­etiketten, potcovers, traybanden en POS-materiaal. Flora MGB staat garant voor ­kwalitatief hoogwaardige producten, geheel verzorgd naar uw wensen en geproduceerd in Nederland.

De perfecte oplossing ligt binnen hand­bereik om op een zeer overtuigende en professionele manier uw boodschap over te dragen. Op basis van jarenlange ervaring adviseert en combineert Flora MGB op een doelgerichte wijze uw ideeën met alle aanwezige mogelijkheden.

Creatieve, vernieuwende en innovatieve grafische producten, maar natuurlijk niet alleen maar etiketten, draagbeugels, tray’s, traybanden en potcovers. Op basis van jarenlange ervaring kunnen wij u in feite van elk grafisch product voorzien.

Zoekt u iets bijzonders of unieks? Neem dan contact met ons op betreffende uw specifieke vraag of wens. Wij denken graag met u mee als uw grafisch partner.

Wij streven naar de hoogst haalbare kwaliteit, een correcte levering en een scherpe prijs.

Voor al uw vragen met betrekking tot onze ‘groenoplossingen’ kunt u contact met ons opnemen, zodat wij uw idee en of wens samen met u kunnen realiseren.

Vrij-3.png